دومین کارگاه آموزش ارزیابی چرخه عمر

ارزیابی چرخه حیات یا ارزیابی چرخه عمر یک رویکرد کلی «گهواره تا گور» برای ارزیابی سیستم های صنعتی است. رویکرد جامع «گهواره تا گور» با جمع آوری مواد خام از زمین برای تولید محصول شروع می شود و با برگشت محصول مصرف شده به زمین به پایان می رسد. ارزیابی چرخه حیات یا ارزیابی چرخه عمر امکان تخمین اثرات زیست محیطی تجمعی ناشی از همه مراحل چرخه حیات محصول را فراهم می آورد. LCA از جمله مهارت هایی است که مهندسان محیط زیست می بایست با آن آشنا باشند تا بتوانند به صورت تخصصی پروژه ها، محصولات، فعالیت ها و … را ارزیابی نموده و تصمیم گیری های لازم را در راستای کاهش اثرات زیست محیطی اخذ نمایند. امروزه جهت تسهیل انجام LCA برای مهندسان محیط زیست، نرم افزارهایی ساخته شده اند که از جمله معروفترین آن ها نرم افزار openLCA می باشد که open source بوده و بسیار کاربردی و رایج می باشد. در این دوره به آموزش LCA و نرم افزار openLCA به صورت تخصصی پرداخته خواهد شد.

• زمان برگزاری: ۱۹ و ۲۰ تیرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ تا ۲۰
  • هزینه ثبت نام:
    • دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۲,۷۰۰,۰۰۰ ریال
    • عضو دفتر توسعه پایدار امیرکبیر: ۲,۷۰۰,۰۰۰ ریال
    • سایر دانشجویان: ۳,۲۰۰,۰۰۰ ریال
    • شرکت کننده آزاد: ۴,۵۰۰,۰۰۰ ریال
  • پلتفرم آنلاین: Adobe Connect
  • همراه با ارائه گواهینامه از طرف دفتر توسعه پایدار

ظرفیت دوره تکمیل شده است. با تشکر از همراهی شما The course is fully booked. Thank you