دوره آموزش پیشرفته نرم افزار ArcGIS

مدرسه GIS دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میکند:

دوره آموزش پیشرفته نرم افزار ArcGIS

بعد از برگزاری موفقیت آمیز دوره مقدماتی آموزش نرم افزار ArcGIS توسط دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دوره پیشرفته نیز برگزار خواهد شد. اطلاعات کلی دوره مورد نظر به قرار زیر می­ باشد:

شروع دوره یکشنبه – ۳۰ تیر ماه
پایان دورهسه شنبه – ۱۵ مرداد ماه
روزهای برگزارییکشنبه و سه شنبه
ساعت برگزاریساعت ۱۰ لغایت ۱۳
مدت زمان دوره۱۸ ساعت (سه هفته)
محل برگزاریسالن سمینار دانشکده عمران و محیط زیست

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

با توجه به استقبال شرکت کنندگان محترم دوره قبل، تدریس این دوره بر عهده دکتر مهدی احمدی، عضو هیئت علمی دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکیبر و همچنین رئیس مرکز مطالعات آب و توسعه فناوری های آب دانشگاه صنعتی امیرکبیر (فناب) خواهد بود.

به منظور بالا رفتن کیفیت دوره، تعداد شرکت کنندگان این دوره نیز همچون دوره قبل محدود است؛ لذا از کسانی قصد ثبت نام دارند تقاضا می شود تا هر چه سریع تر و قبل از پر شدن ظرفیت دوره اقدام به ثبت نام نمایند (بعد از تکمیل ظرفیت امکان ثبت نام وجود نخواهد داشت). لازم به ذکر است، شرکت کنندگان در انتهای دوره گواهینامه بین المللی متناسب با آزمون نهایی دوره دریافت خواهند نمود.

محتوای دوره پیشرفته در فایل زیر به پیوست ارائه شده است. در صورت هر گونه سوال می توانید با مسئول مربوطه تماس بگیرید (راه های ارتباطی در پوستر دوره ارائه گردیده است). همچنین به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره مدرسه GIS دفتر توسعه پایدار می توانید از فرم یا لینک زیر استفاده نمایید:

لینک ثبت نام دوره پیشرفته آموزش نرم افزار