انتشار کتاب آيين نامه ليد مرجعی برای امتيازدهی زيست محيطی ساختمان ها توسط نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر

تدوين آيين نامه ليد (LEED مختصر Leadership in Energy and Environmental Design) که زير نظر انجمن ساختمان سازي سبز ايالات متحده صورت گرفته است، و در اين کشور و برخي کشورهاي ديگر دنيا (مانند کانادا، هندوستان و غيره) اجرا مي‌شود در واقع پاسخي به دغدغه ي کشورها به اهميت صنعت ساختمان سازي با رويکرد حل مشکلات محيط زيست، شامل تغير جهاني شرايط آب و هواي، مصرف غير اقتصادي و نادرست منابع طبيعي و همچنين تهديدات ايجاد شده براي سلامتي انسان‌ها مي‌باشد. حرکت ابدائي اعطاي گواهينامه¬ي ليد به ساختمان‌ها، در واقع حرکتي در راستاي برقراري توسعه پايدار در صنعت ساختمان سازي و کمي سازي مفهوم ساختمان سبز مي باشد.
در ترجمه اين آيين نامه سعي شده است تا جاي ممکن از معادل هاي مناسب فارسي که در کتب مختلف بوده يا متخصصان امر پيشنهاد نموده اند، استفاده شود. همچنين بعضي از اصلاحات که که به نظر نويسندگان نيازمند توضيح بيشتر مي باشد، در پاورقي نوشته شده و يا براي مطالعه بيشتر آدرس اينترنتي ذکر شده است. مشخصات کامل این کتاب را می توانید از این لینک دریافت نمایید.

علاقه مندان می توانند از کتابفروشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر واقع در جنب درب ولیعصر (شماره تماس ۶۶۴۹۸۸۶۸) اقدام به تهیه این کتاب نمایند.