چهارشنبه ۰۱ خرداد ۹۸ - ۰۶:۱۶

GIS گزارش دوره آموزش مقدماتی

دوره آموزش مقدماتی نرم‌افزار ArcGIS از تاریخ ۱۱ بهمن الی ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ و در ۶ جلسه ۳ ساعته، در روزهای پنجشنبه برگزار گردید. این دوره، اولین سری از مجموعه دورههای آموزشی مدرسه GIS دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود. هدف اصلی مدرسه GIS ،تربیت و پرورش نیروی کارآمد و مهر برای فعالیت در پروژه‌های حوزه GIS، با تاکید بر پروژه های محیطزیستی و توسعه پایدار است.

برای بالا بردن کیفیت تدریس دوره و ارائه بهتر مطالب با رویکردکاربردی بودن مفاهیم تدریس شده، تصمیم بر آن شد تا از دو مدرس برای تدریس دوره استفاده شود. در نهایت، طی جلسات متعدد و گفتگوهای انجام گرفته، جناب آقای دکتر مهدی احمدی (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر) و جناب آقای گودرز جلالوند، (متخصص حوزه GIS و مسوول بخش GIS شرکت مهندسی و مشاوره لار) با ۱۷ سال سابقه فعالیت در پروژههای مختلف مرتبط با GIS قبول زحمت کرده و تدریس دوره مقدماتی دوره را بر عهده گرفتند. جناب آقای دکتر احمدی، دانش آموخته دانشگاه کلورادو آمریکا، تجربه بالایی در تدریس دانشگاهی GIS را در کارنامه خود داشتند و در کنار جناب آقای جلالوند که تجربه عملیاتی زیادی در این حوزه داشتند، تیم تدریس بسیار خوبی را تشکیل دادند.

برای بالا بردن کیفیت دوره و برگزاری هر چه بهتر آن، تصمیم بر آن شد تا تعداد شرکت کنندگان دوره محدود باشد و در نهایت دوره مقدماتی با تعداد ۱۷ نفر برگزار گردید. محل برگزاری دوره نیز سالن سمینار دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکیبر بود که امکانات مناسبی برای برگزاری دوره داشت.

در نهایت، برای جمع آوری نظرات شرکت کنندگان دوره در مورد بخش های مختلف دوره برگزار شده طراحی گردید. نتایج نظرسنجی نشان از رضایت بالای شرکت کنندگان از دوره بود. سایر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شرکت کنندگان نیز برای بهبود دوره های آتی استخراج گردید.

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)