شنبه ۳۱ تير ۹۶ - ۱۹:۰۲

گزارش نهایی دومین هم انديشي سياست گذاران منابع آب با عنوان "امنیت غذایی و حکمرانی پایدار"منابع آب"

دومین هم اندیشی سیاست گذاران منابع آب با عنوان امنیت غذائی و حکمرانی پایدار (Food Security & Sustainable Governance) در روز پنجشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۳۹۴ با مشارکت وزارت نیرو ، وزارت جهاد کشاورزی ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سازمان حفاظت محیط زیست و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن کشاورزی تهران در سالن فجر سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی برگزار گردید. دکتر برومند معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در افتتاحیه ی این هم اندیشی با اشاره به عزم راسخ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در معرفی و جااندازی توسعه پایدار در کشور گفت: امنیت غذایی یکی از محورهای اصلی سیاست‌گذاری‌ها از مهم‌ترین دغدغه‌های جوامع امروزی است از این رو توجه به معضلات و مشکلات احتمالی در این زمینه از دغدغه‌ نهادهای اجتماعی جوامع است. وی در بخشی دیگر از سخنان خود اضافه نمود: دولت برای کاهش مصرف آب باید برنامه ریزی دقیق داشته و این برنامه ریزی عملیاتی باشد و نه شعاری بطوری که سالانه درصد مشخصی از آب مصرفی خود را کاهش دهیم.
سرکار خانم دکتر مظاهری معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در سخنرانی خود به ردپا و رددست اکولوژیک اشاره نمود و ضمن معرفی این دو مفهوم از تمام سازمان های مرتبط با بحث امنیت غذایی و آب درخواست نمود ضمن توجه به این دو مقوله ی مهم، آلودگی های محیط زیستی را نیز در نظر گرفته و دستیابی به اهداف خود را در گروی آلودگی محیط زیست قرار ندهند.

این هم اندیشی پس از برگزاری سه پنل تخصصی سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو در ساعت ۱۶:۳۰ به کار خود پایان داد.