شنبه ۳۱ تير ۹۶ - ۱۹:۰۴

گزارش فعالیت های دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (۱۳۹۵-۱۳۹۱)

دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تابستان سال ۱۳۹۰ به ریاست جناب آقای دکتر مکنون، عضو محترم هیأت علمی دانشکده عمران و محیط زیست و مهندس مرتضی نیکروان دانش آموخته عمران و محیط زیست (معاون دفتر)، به منظور فعالیت در زمینه های زیست محیطی و دانشگاه سبز تاسیس گردید. هدف از تشکیل این دفتر نظام دهی و حمایت فعالیت های کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده های مختلف دانشگاه در جهت رسیدن به اهداف توسعه پایدار و تبدیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به یک "پردیس سبز" و تحقق شعار پیشتازی دانشگاه امیرکبیر در بحث توسعه پایدار می باشد. در این گزارش ضمن معرفی دفتر توسعه پایدار، اهداف و اقدامات انجام شده اعم از برگزاری همایش ها، سمینارها، کارگاه های آموزشی و پروژه های انجام گرفته به طور مختصر آورده شده است.