شنبه ۰۲ تير ۹۷ - ۰۲:۴۴

کمپین هَمپاک به مناسبت روز جهانی محیط زیست- خرداد ۱۳۹۷- ژوئن ۲۰۱۸

دستیابی به دانشگاه، شهر و کشوری پایدار نیازمند عزم و عمل جدی است. اگر می­‌خواهیم فقر کمرنگ شود، امنیت غذایی برقرار باشد، زندگی سالم و مرفّه داشته باشیم، امکان آموزش و یادگیری برای همه فراهم باشد، منابع آب کافی و سالم در اختیارمان باشد، انرژی را از منابع پایدار تأمین کنیم و رشد اقتصادی واقعی را ببینیم، زیرساخت‌­های شهریمان توان مقابله با خطرات و تهدیدات را داشته باشند، نابرابری در کشور کاهش یابد، درست تولید کنیم و صحیح مصرف کنیم، از تغییر اقلیم و اثرات نامطلوب آن در امان بمانیم، از منابع دریایی خود به خوبی استفاده کنیم، تنوع زیستی و اکوسیستم‌­ها را حفظ کرده و صلح و عدالت را در جامعه برقرار کنیم و با دنیا مشارکت داشته باشیم، باید از همین امروز شروع کنیم. توسعه­‌ی پایدار مبتنی بر انسان سالم در محیط سالم است. اگر به دنبال محیطی سالم هستیم، امروز وقت آن است تا انتخاب­‌ها و رفتارهای خود را اصلاح کنیم تا در آینده این اهداف محقق شوند. تا زمانی که ما عزم جدی نداشته باشیم، هیچ تغییری اتفاق نخواهد افتاد. مهم­ترین نقطه­‌ی شروع هر نوع بهبود و تغییر زمانی است که دریابیم باید از خودمان و به دست خودمان شروع کنیم. اگر هریک از ما مسئولیت­‌پذیری را تمرین کرده و نقش خود را هرچند کمرنگ و کوچک به خوبی ایفا کنیم، قطعاً آینده­‌ی روشنی پیش روی جامعه خواهد بود. پس برای پیشتازی در توسعه‌­ی پایدار، بیایید از خودمان شروع کنیم و نشان دهیم که به آن­چه می­گوییم و اعتقاد داریم پایبندیم.

از امروز ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ (۵ ژوئن ۲۰۱۸) به مناسبت روز جهانی محیط زیست، کمپین جدید دفتر توسعه‌ی پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عنوان "هَمپاک" (HAMPAK) راه‌اندازی می‌شود و از شما دعوت می‌کنیم تا در این کمپین عضو شده، ما را در جریان فعالیت‌های خود در راستای توسعه‌ی پایدار و محیط زیست قرار داده و همراه پایدار امیرکبیر باشید. بزودی اولین سری مسابقات این کمپین راه‌اندازی و از طریق صفحه و کانال رسمی دفتر اطلاع‌رسانی خواهد شد. پس "بیایید از خودمان شروع کنیم"... .

#بیایید_از_خودمان_شروع_کنیم

#همپاک