يكشنبه ۰۴ آبان ۹۹ - ۱۷:۱۸

پایان دوره بین‌المللی آموزش برای توسعه پایدار (ESD)

"بیشتر موفقیت‌های مهم در جهان توسط افرادی به دست آمده که در زمانی که به نظر می‌رسید هیچ امیدی وجود ندارد، به تلاش کردن ادامه دادند"- دیل کارنگی

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.‎" - Dale Carnegie

بزرگترین دوره بین المللی مدیریت سبز و آموزش برای توسعه پایدار (ESD)، برای نخستین بار در سطح مدیران دانشگاه‌های سراسر کشور به همّت دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری معاونت امور بین الملل اين دانشگاه، مؤسسه تبادلات آكادميك آلمان (DAAD) و دانشگاه Potsdam در چارچوب برنامه­اي تحت عنوان National Multiplication Training ‪(NMT-DIES)‬ برگزار گرديد.

این رويداد در راستاي سياست­هاي ابلاغي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كشور زمينه مديريت سبز و ارتقای پیشتازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در توسعه پايدار و پس از یکسال تلاش و برنامه ریزی، در قالب دو کارگاه ۳ روزه، طی روزهاي ۱۴ تا ۱۶ دی ۱۳۹۸ و ۳۱ تير تا ۲ مرداد ۱۳۹۹ و با مشارکت اساتید و متخصصين مجرب داخلی و بین المللی برگزار شد. اين برنامه توسط موسسه تبادلات آكادميك آلمان (DAAD) و دانشگاه صنعتي اميركبير مورد حمايت قرار گرفت.

شرکت کنندگان این دوره، طی ۶ ماه، تعریف، برنامه ریزی و اجرای کامل یک پروژه مرتبط با توسعه پایدار و مديريت سبز (مديريت مصرف آب و انرژي و مديريت پسماند) در دانشگاه خود را پیاده سازی کرده و در جهت رفع مشکلات آن، کارگاه های تخصصی و تعاملی را گذراندند. بدین ترتیب دانشگاه صنعتی امیرکبیر بيش از پيش به عنوان مرکزی برای آموزش در زمینه توسعه پایدار و مدیریت سبز شناخته خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانید به وبسایت این دوره به نشانی http://esd.aut.ac.ir مراجعه نمایید.

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)