جمعه ۲۵ آبان ۹۷ - ۰۳:۰۰

عضویت در دفتر توسعه پایدار

فرم عضویت در دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عضویت در دفتر توسعه پایدار

دفتر توسعه پایدار با ۷ سال سابقه‌ی فعالیت در زمینه‌ی محیط زیست و توسعه‌ی پایدار، رسالت خود می‌داند که در راستای فرهنگ‌سازی، آموزش و اجرای طرح‌های مرتبط با حوزه‌ی فعالیت‌های خود، با نیروها، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف همکاری داشته باشد و از این رو همواره از جذب علاقه‌مندان به این زمینه استقبال می‌کند. همکاری اعضا با دفتر در قالب کمیته‌های مختلف علمی-پژوهشی و اجرایی امکان‌پذیر است و شما به راحتی می‌توانید زمان و حوزه‌ی مورد علاقه خود را انتخاب کرده، با دفتر همکاری کنید و در دستیابی به توسعه پایدار سهیم باشید.

با تکمیل فرم زیر تنها در ۶ گام عضو دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر شده و کارت عضویت سالانه دریافت کنید (جهت تمدید عضویت نیز از فرم زیر استفاده کنید):

enlightened چنانچه فرم بالا نمایش داده نمی‌شود، جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید enlightened