شنبه ۳۱ تير ۹۶ - ۱۹:۰۴

شورای راهبردی مدیریت سبز آغاز به کار کرد

براساس بخشنامه سازمان برنامه و وزارت علوم و تحقیقات، دانشگاه ها موظف شده اند در زمينه مديريت پايدار محيط زيستي و نيز مديريت بهينه اقتصادی، يك شورای راهبردی در زمینه محیط زیست تاسیس کنند. پیروی تشکیل شورای راهبردی مدیریت سبز، دومین جلسه از شورای راهبردی با حضور مسئولان دانشگاه تشکیل شده و موارد اجرایی ابلاغ گردید. در این جلسه تمامی فعالیت های صورت گرفته در این چند سال در سطح دانشگاه توسط قسمت های مختلف جمع اوری شده و بر لزوم پیشتازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در توسعه پایدار تاکید شد. این شورا در راستای مدیریت مصرف انرژی، صرفه‌جویی و مصرف بهینه آن و کاهش اتلاف منابع انرژی، مواد و حفظ محیط زیست در دانشگاه با بکارگیری مؤثر و کارآمد تمامی منابع مادی و انسانی، سازماندهی و برنامه‌ریزی به منظور هدایت آن‌ها جهت دستیابی به اهداف زیست محیطی تشکیل شده است. همچنین مقرر گردید گزارشات حاصل از جلسات به صورت مرتب اطلاع رسانی شود.