پنجشنبه ۲۵ مهر ۹۸ - ۰۲:۲۱

سمینار خودشناسی و تحلیل رفتار متقابل

بازی های روانی که در روابط انسانی وجود دارند در حیطه تحلیل رفتار متقابل (TA) تعریف می شوند. بر اساس تحلیل رفتار متقابل هر انسان در هر لحظه در یکی از حالات کودک، بالغ و یا والد خود قرار دارد و مدام از حالتی به حالتی دیگر در حال تغییر وضعیت است.

• اریک برن توضیح می دهد که دلیل ادامه پیدا کردن این بازی ها در زندگی روزانه این است که یکی از بازیکنان اصطلاحاً کلک می زند.
  • بازی ها تکراری هستند. هر شخص بازی مورد علاقه خود را بارها و بارها در زمانهای مختلف انجام می دهد. طرف های مقابل بازی و شرایط ممکن است تغییر کنند. ولی الگوی بازی تغییری نمی کند.
  • بازی ها بدون آگاهی بالغ صورت می گیرند. با وجود اینکه افراد بازیها را بارها و بارها تکرار می کنند، آنها هربار بازی خود را بدون اینکه از آن آگاهی داشته باشند باز نوازی می کنند. فقط زمانی که شخص بازیگر به صحنه های پایانی بازی می رسد ممکن است از خود بپرسد: چطور شد که باز هم این اتفاق افتاد؟ حتی در این مرحله هم، افراد معمولا نیستند که خودشان در به راه انداختن بازی نقش داشته اند.

اطلاعات بیشتر در مورد بازی‌های روانی و تحلیل رفتار متقابل را در سمینار یک روزه TA بدست آورید.

• این سمینار رایگان بوده و شرکت در آن برای عموم پس از انجام ثبت نام آزاد است.
  • در پایان این دوره، برنامه کارگاه‌های آتی اعلام شده و امکان ثبت نام حضوری فراهم است (ظرفیت کارگاه‌ها محدود می‌باشد).

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)