جمعه ۲۵ آبان ۹۷ - ۰۴:۵۲

سخنرانی دکتر سید محسن فاطمی

یکی از ارکان مهم توسعه پایدار، توسعه پایدار اجتماعی است که در آن مباحث جامعه شناسی و روانشناسی نقش ویژه‌ای ایفا می‌کند.

در این میان، جامعه‌ای که قصد دارد به سمت توسعه پایدار حرکت کند و زندگی سالم و مرفه داشته باشد نیاز به انگیزه، امید و خلاقیت دارد.

به همین منظور، روز دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ سخنرانی با عنوان "امید و خلاقیت" و به منظور دستیابی به راهکارهای حفظ انگیزه و امید در شرایط دشوار با حضور دکتر سید محسن فاطمی، فوق دکترای روانشناسی از دانشگاه هاروارد و استاد دانشگاه برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این سخنرانی می‌توانند با کلیک بر روی اینجا و یا از طریق لینک زیر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند:

با تکمیل فرم زیر نیز می‌توانید در سخنرانی شرکت کنید: