چهارشنبه ۰۱ خرداد ۹۸ - ۰۵:۲۰

سخنرانی جناب آقای عبدالرضا افزود

یکی از ارکان مهم توسعه پایدار، توسعه پایدار اجتماعی است که در آن مباحث جامعه شناسی و روانشناسی نقش ویژه‌ای ایفا می‌کند.

در این میان، جامعه‌ای که قصد دارد به سمت توسعه پایدار حرکت کند و شهر و اجتماعی تاب آور داشته باشد، پیش از آن نیاز به تاب آوری افراد خود دارد.

به همین منظور، روز سه شنبه ۴ دی ۱۳۹۷ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ سخنرانی با عنوان "تاب آوری به عنوان یکی از سرمایه های روانی" با حضور جناب آقای عبدالرضا افزود، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و مشاور خانواده و ازدواج برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این سخنرانی می‌توانند با کلیک بر روی اینجا و یا از طریق لینک زیر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند:

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)