دوشنبه ۳۰ مهر ۹۷ - ۰۶:۴۶

سخنرانی آقای دکتر سیاوش عیسی زاده پیرامون کاربرد فرآیند اکسیداسیون پیشرفته‌ی ازن

سخنرانی آقای دکتر سیاوش عیسی زاده پیرامون کاربرد فرآیند اکسیداسیون پیشرفته ازن در تصفیه فاضلاب

سخنرانی آقای دکتر سیاوش عیسی زاده پیرامون "کاربرد فرآیند اکسیداسیون پیشرفته ازن در تصفیه فاضلاب، بهبود کیفیت پساب خروجی و کاهش لجن مازاد" روز شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ در دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست برگزار خواهد شد.

دکتر سیاوش عیسی زاده فارغ‌التحصیل مقطع دکترای عمران-محیط زیست از دانشگاه مک گیل کانادا است و پس از طی یک دوره‌ی یک ساله در دانشگاه مک گیل کانادا (۲۰۱۵)، هم اکنون در دانشکده‌ی مهندسی بیولوژی انستیتو تکنولوژی ماساچوست (MIT) در مقطع پسادکترا مشغول به تحقیق می‌باشد. تاکنون مقالات متعددی از تحقیقات آکادمیک ایشان در مجلات علمی معتبر به چاپ رسیده است. ثبت اختراع در زمینه‌ی افزایش انحلال گازها در مایع و توسعه راکتورهای کارآمد برای انتقال گاز ازن در فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب در ایالات متحده‌ی آمریکا از افتخارات ایشان به حساب می‌آید. دکتر عیسی زاده از سال ۲۰۱۳ به عضویت افتخاری دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر درآمد.

علایق تحقیقاتی ایشان بر محوریت توسعه فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی در تصفیه آب و فاضلاب با تاکید بر بازیافت منابع با ارزش در فاضلاب و استفاده مجدد از پساب شهری متمرکز بوده و در این راستا نیز تکنیک‌های پیشرفته ژنتیکی و مدل‌سازی فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی همواره از ابزاهای مورد استفاده‌ی تحقیقات ایشان در ده سال گذشته بوده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر، پوستر این سخنرانی را در بخش ضمیمه مطالعه فرمایید.

• شرکت برای عموم با هماهنگی قبلی و انجام ثبت نام آزاد است.
  • جهت ثبت نام شرکت در سخنرانی اینجا را کلیک کنید.
  • ثبت نام برای شرکت بصورت حضوری رایگان است.
  • این سخنرانی بصورت مجازی و زنده نیز پوشش داده می‌شود که شامل پرداخت هزینه ۱۰،۰۰۰ تومانی است.
  • جهت پرداخت هزینه شرکت بصورت مجازی نیز اینجا را کلیک کنید. حتماً پس از پرداخت هزینه، کد رهگیری (Code of Payment) خود را یادداشت نمایید.
  • زمان و مکان برگزاری: شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ساختمان شماره ۱ دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، طبقه‌ی چهارم، سالن سمینار ۲

enlightenedلطفا جهت شرکت در سخنرانی حتماً فرم ثبت نام را تکمیل بفرمایید.enlightened

در صورت بروز هرگونه مشکل یا سؤال با ایمیل sustainability.conf@aut.ac.ir و شماره ۰۹۰۳۱۶۴۵۴۵۶ در تلگرام مکاتبه نمایید.

فایل ضمیمه: