جمعه ۱۷ مرداد ۹۹ - ۲۲:۱۲

دوره آموزش برای توسعه پایدار، آغازی برای ایجاد دانشگاه سبز (ESD)

"دوره آموزش برای توسعه پایدار، آغازی برای ایجاد دانشگاه سبز (ESD)"

به اطلاع می­ رساند که دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از طرف موسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) به عنوان نماینده ایران برای برنامه NMT[۱] پذیرفته شده است. پذیرفته شدگان این برنامه از کشورهای مختلف از طرف DAAD برای برگزاری دوره­ های گوناگون حمایت می ­شوند.

در همین چارچوب، دفتر توسعه پایدار و بخش بین ­الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری دوره مشترکی تحت عنوان “Education for Sustainable Development, Initiative for Green Campus” کرده ­اند که با همکاری  موسسه DAAD و دانشگاه Potsdam یرگزار می­ شود. این دوره آموزشی در راستای مديريت سبز دانشگاه ­ها بوده و  به ارائه راهکارهای اجرایی به منظور پیاده­ سازی پروژه ­های سبز در دانشگاه ­ها می ­پردازد. این دوره در قالب دو کارگاه سه روزه خواهد بود که دوره اول در تاریخ ۱۴ تا ۱۶ دی ۱۳۹۸ و دوره دوم در تاریخ ۳۱ تیر تا ۲ مرداد ۱۳۹۹ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است که مخاطبین دوره کلیه مدیران، معاونین، اساتید دانشگاه و سایر مسوولان دانشگاهی و موسسات فعال در حوزه مدیریت سبز دانشگاه­ها هستند.

هزينه ­هاي شركت در اين دوره به صورت كامل از طرف دانشگاه صنعتي اميركبير و موسسه DAAD تقبل شده است و حضور افراد برگزیده در دوره بدون هزینه خواهد بود. براي كسب اطلاعات بيشتر درباره شرايط شركت و ثبت نام در اين دوره ­ها به سايت esd.aut.ac.ir مراجعه فرماييد. لازم به ذکر است مهلت تکمیل و ارسال فرم درخواست و مدارک لازم جهت شرکت در برنامه تا ۱۴ آذر ماه ۱۳۹۸ خواهد بود.

آدرس وبسایت برنامه: http://esd.aut.ac.ir

[۱] National Multiplication Training

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)