چهارشنبه ۰۱ خرداد ۹۸ - ۰۶:۲۰

اولین مسابقه دانشگاه بدون زباله

جمع‌آوری، تفکیک و پردازش صحیح همواره یکی از معضلات و مسائل اساسی در دانشگاه‌های سطح کشور است. آموزش اصولی مدیریت پسماند به کارکنان و دانشجویان بخش مهمی از این زنجیره است که بعضا بدان توجهی نمی‌شود. برای نخستین بار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقه دانشگاه بدون زباله (Zero Waste) برگزار خواهد شد. در این مسابقه دانشجویان با تشکیل تیم، در سطح دانشگاه به جستجو پرداخته و پسماند خشک مورد نظر خود را بصورت تفکیک شده جمع‌آوری می‌کنند. این پسماندها برحسب میزان خطر، اهمیت و ارزش در بازیافت و ... امتیازدهی شده و در پایان وزن کشی می‌شوند. تیمی که بتواند بیشترین امتیاز را بدست آورد بعنوان برنده مسابقه شناخته خواهد شد. در این مسابقه دانشجویان با انواع پسماند، مقدار، ارزش و اهمیت هرکدام و اصول بازیافت آشنا می‌شوند و یکبار این کار در کل سطح دانشگاه بصورت صحیح انجام می‌پذیرد.

جهت ثبت نام در مسابقه کافی است مشخصات خود و هم تیمی‌هایتان را در فرم زیر وارد کنید

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)