چهارشنبه ۰۱ خرداد ۹۸ - ۰۶:۰۳

اولین مدرسه جی آی اس ،با تاکید بر مهندسی محیط زیست، مدیریت منابع آب و مدیریت شهری

مدرسه GIS چیست؟

امروزه GIS یکی مهم ترین ابزارهایی است که کابردهای فراوانی در حوزه های مختلف از جمله مهندسی محیط زیست، مدیریت منابع آب، مهندسی شهرسازی، مدیریت شهری، مدیریت بحران و ... دارد. از این رو در اکثر دانشگاه ها و مووسسات تراز اول دنیا به عنوان یکی از واحدهای اصلی بسیاری از رشته ها ارائه می شود.

اهمیت این ابزار به حدی است که برخی از سایت ها مانند O*net OnLine که به معرفی ویژگی های متخصصین واجد شرایط در رشته های گوناگون می پردازد، آن را به عنوان یکی از مهارت های لازم و ضروری برای مهندسین و متخصصین فعال در حوزه های مرتبط با محیط زیست معرفی کرده است.

با توجه به اهمیت زیاد GIS برای دانشجویان، متخصصین و حتی مدیران فعال در حوزه های مرتبط با حوزه محیط زیست و توسعه پایدار، دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصمیم به ایجاد اولین مدرسه GIS در کشور نمود. هدف از این مدرسه، آموزش کامل نرم افزار ArcGIS از مراحل مقدماتی تا پیشرفته گرفت. نکته ای که این مجموعه را از دیگر دوره های آموزشی GIS متمایز می کند، تاکید آن بر کاربرد نرم افزار ArcGIS با مهندسی محیط زیست، مدیریت منابع آب، مهندسی شهرسازی، مدیریت شهری و ... است. از این رو مدرسین دوره، یعنی "جناب آقای دکتر مهدی احمدی" و "جناب آقای گودرز جلالوند"، از متخصصین فعال GIS هستند که سابقه طولانی در تدریس و هم چنین فعالیت در پروژه های مرتبط با مهندسی محیط زیست را در کارنامه خود دارند.

جناب آقای دکتر مهدی احمدی، عضو هیئت علمی دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر و فارغ التحصیل از دانشگاه کلورادو آمریکا هستند که سابقه طولانی در تدریس نرم افزار ArcGIS را در کارنامه خود دارند. لازم به ذکر است که تخصص ایشان در پروژه های محیط زیستی و مدیریت منابع آب می باشد.

همچنین جناب آقای گودرز جلالوند، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته جغرافیا_گرایش ژئومورفولوژی از دانشگاه تهران بوده و دارای سابقه ۱۸ سال فعالیت حرفه ای در حوزه GIS و انواع پروژه های مرتبط با محیط زیست، مدیریت شهری، مدیریت منابع آب و ... هستند. لازم به ذکر ایشان در حال حاضر به عنوان کارشناس ارشد بخش GIS در شرکت مهندسی مشاوره لار مشغول به فعالیت هستند.

توانایی و تجربه بسیار بالای مدرسین این دوره ها، هم در زمینه آکادمیک و هم در حوزه انواع پروژه های محیط زیستی، ترکیبی بی نظیر از دانش، تخصص و تجربه بالا در حوزه GIS را به وجود آمورده است که شرکت در مدرسه GIS، امکان بهره مندی شرکت کنندگان از آنها را فراهم می کند.

هدف اصلی مدرسه GIS، آموزش تخصصی نرم افزار ArcGIS از مقدماتی تا پیشرفته است و شرکت کنندگان دوره را برای ورود به انواع پروژه های مرتبط با ابزار GIS آماده می کند. علاوه بر دوره های مقدماتی تا پیشرفته، این مدرسه شامل دوره های تکمیلی تخصصی کاربرد نرم افزار ArcGIS در بخش ها و پروژه های زیر است:

این دوره های تکمیلی به صورت کارگاه های آموزشی کوتاه مدت برای آموزش به متخصصین طراحی شده اند.

با توجه به ماهیت مدرسه GIS، مخاطبین بسیاری امکان بهره مندی از آن را خواهند داشت. لازم به ذکر است که مدرسه GIS فعالیت خود را از دوره مقدماتی آغاز خواهد کرد و به زودی تمامی بخش های معرفی شده آغاز به فعالیت خواهند نمود. برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از محتوای دوره ها می توانید از فایل Pdf ضمیمه استفاده نمایید.

زمان شروع دوره: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - پنجشنبه ها از ساعت ۱۰ الی ۱۳ و به مدت ۶ هفته خواهد بود.

فایل ضمیمه:

آدرس: تهران- خیابان حافظ-روبروی خیابان سمیه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- دانشکده نساجی - طبقه نهم- دفتر توسعه پایدار. صندوق پستی ۴۴۱۳-۱۵۸۷۵

فکس: ۸۹۷۸۹۲۷۲ ۲۱ (۹۸+)