اکنون درخواست کنید: برخورد جوانان با پایداری (بله) درایران

ایجاد ظرفیت ها ، ایجاد خاطرات ، شکل گیری آینده ما: برخورد جوانان با پایداری بله آزمایشگاه تأثیرگذاری عوامل تغییر پایدار است. YES, واقع در یک محیط واقعاً متنوع ، یک تجربه یادگیری منحصر به فرد را برای دانشجویان و متخصصان جوان از همه زمینه ها و کشورها ارائه می دهد.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUT) به همراه اپراتور YES ، myclimate swiss ETH برگذار میکند، خوشحالیم که اعلام کنیم:

۴ – ۱۷ دسامبر ۲۰۱۶ ، مجتمع تفریحی آهوان ، چابکسر ، رامسر ، گیلان ، ایران

اکنون درخواست YES Iran 2016 را بدهید!

۱) آیا می خواهید ظرفیت های توسعه پایدار را در محل و در خانه ایجاد کنید؟

۲) آیا می خواهید پروژه و ایده های شغلی خود را با کارشناسان تمرین و آکادمیک توسعه دهید و مسیر شخصی و شغلی خود را ترقی دهید؟

۳) آیا می خواهید از ۳۰ نفر عضو در سراسر جهان که به خاطر پیشینه غنی آن و به عنوان افراد کلیدی در انرژی جهانی و تحولات منابع شناخته می شوند، الهام بگیرید؟

با درخواست قبل از ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۶ از تخفیف استفاده کنید.

قیمت (اقدام تا قبل از ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۶) :

– برای دانشجویان: ۷۰۰ یورو

– برای دیگر افراد:۱۷۰۰ یورو

قیمت(قبل از ۳۰ سپتامبر  ۲۰۱۶  (اخرین فرصت )):

–  برای دانشجویان : ۸۵۰ یورو

– برای دیگر افراد : ۱۸۵۰ یورو

<<کمک هزینه تحصیلی در دسترس (برای اطلاعات بیشتر: روند درخواست را ببینید). متقاضیان ایرانی بیشتر تشویق می شوند تا برای بورس تحصیلی درخواست دهند.>>

<<اکنون برای یک بار در طول زندگی درخواست کنید و با ۱۴۰۲ عامل تغییر در ۱۴۰ کشور به انجمن بله بپیوندید.>>

<<برای کسب اطلاعات دقیق در مورد برنامه YES ، کارشناسان مربوطه ، ایران ، ویزا وتدارکات، به این وب سایتها مراجعه کنند:>>

yes.aut.ac.ir
yes.myclimate.org/

برای پاسخ سولات ، با ایمیل زیر در تماس باشید: