کمیته اقتصاد پایدار

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUT) پیشگام مطالعات توسعه پایدار در بین دانشگاه های ایران است.

در طول تاریخ ، اقتصاد به طور مداوم به عنوان یکی از سه پایه اساسی توسعه پایدار و یکی از اصول اساسی جوامع بشری مورد توجه قرار گرفته است.

به نظر می رسد در نتیجه نقش اساسی اقتصاد کلان در مطالعات توسعه پایدار و نبود یک بخش اختصاصی اقتصاد در AUT ، ایجاد یک گروه مطالعات اقتصادی در دفتر توسعه پایدار امری ضروری به نظر می رسد. به همین دلیل است که برخی از دانشجویان علاقه مند به علم اقتصاد برای تشکیل یک گروه مطالعاتی سازمان یافته گرد هم آمده اند و از اساتید شناخته شده در این زمینه بهره می گیرند تا این موضوعی که کمتر مورد توجه قرار می گیرد موضع مورد نظر خود را بدست آورند.

گروه اقتصادی AUT در دفتر توسعه پایدار (SUST-ECON )سعی دارد علاوه بر مطالعات توسعه پایدار و همچنین انجام فعالیتهای مختلف با هدف بالا بردن درک اقتصادی دانش آموزان ، به موضوعات اساسی اقتصادی در سطح کلان توجه کند.

می توانید اطلاعات بیشتری در مورد این گروه از طریق لینک زیر پیدا کنید:

اعضا

پروژه