آزمایشگاه مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)

در دهه های اخیر ، صنعت ساخت و ساز با چالش های زیادی روبرو شده است ، از جمله بهره وری کم و بازده سرمایه گذاری در مقایسه با سایر صنایع ، افزایش تدریجی هزینه کار ، هزینه های پیش بینی نشده به دلیل عدم هماهنگی بین ذینفعان مختلف ، مدیریت زمان بر تغییر وقت و غیره همه موارد فوق ، این صنعت را بر آن داشت تا زمینه های جدیدی از جمله علوم رایانه و سیستم های تحویل یکپارچه پروژه را توسعه دهد. “مدل سازی اطلاعات ساختمان” (BIM )یکی از جدیدترین مفاهیم مهم برای این چالش ها است. هدف اصلی BIM پیکربندی یک مدل ۳ بعدی است که شامل کل داده های چرخه عمر پروژه در جریان اطلاعات در دسترس و یکپارچه است. BIM فرآیندی است که شامل ایجاد و استفاده از یک مدل هوشمند سه بعدی برای اطلاع رسانی و برقراری ارتباط تصمیمات پروژه است. طراحی ، تجسم ، شبیه سازی و همکاری که از طریق راه حل های BIM امکان پذیر است ، وضوح بیشتری را برای همه ذینفعان در طول چرخه چرخه پروژه فراهم می کند. BIM دستیابی به اهداف پروژه و کسب و کار را آسان تر می کند.

با توجه به اهمیت این موضوع ، گروه “مدل سازی اطلاعات ساختمان” (BIM) با وظیفه پیاده سازی مفاهیم BIM در هر ساخت و ساز جدید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأسیس شد. علاوه بر این ، بر اساس این مفاهیم ، گروه BIM روی مجموعه ای از موضوعات هدف تمرکز کرده است:

1. انتشار دانش در زمینه های علمی ، فنی و اجتماعی مرتبط.
  2. ارائه خدمات مشاوره BIM در پروژه های مختلف ساختمانی.
  3. برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت با تمرکز بر روی نرم افزارها و گردش های BIM

زمینه های تحقیقاتی:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.