پایداری و آموزش عالی

امروزه ، آموزش عالی به عنوان یکی از صنایع پیشرو در جهان مورد توجه قرار می گیرد که نقش مهمی در توانایی ملل در رقابت و موفقیت دارد. قدرت در آموزش عالی می تواند به خوبی بر تعادل قدرت سیاسی در سراسر جهان تأثیر بگذارد. بنابراین ، تعداد زیادی از کشورها ، به ویژه کشورهای توسعه یافته ، سیاست های کلان خود را در جهت بهبود و تقویت آموزش عالی خود تدوین و تنظیم می کنند.

بدیهی است که جهت گیری آینده آموزش عالی تحت تأثیر چندین نیروی محرکه قرار دارد. بسیاری از مقامات بر این باورند که توسعه پایدار یک محرک اصلی است که می تواند عملکرد دانشگاه ها را به سمت ایجاد یک جهان پایدار تغییر دهد. تجزیه و تحلیل عملکرد دانشگاه های مختلف نشان می دهد که امروزه این انتقال در حال انجام است به گونه ای که “هم افزایی برای پایداری” یک ماموریت نوظهور برای دانشگاه ها است.

در سالهای اخیر ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUT )با تغییر استراتژی های اصلی خود برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار ، ارتباط مستقیمی بین توسعه پایدار و آموزش عالی ایجاد کرده است. دفتر پایداری به عنوان یک پیشگام تلاش کرده است پایداری را در AUT جلب کند و سپس در جامعه پیاده سازی کند. “گروه پایداری و آموزش عالی” در دستیابی به اهداف از طریق:

• نظارت بر فعالیت های پایداری در دانشگاه های مختلف با دید جهانی
  • تهیه یک چارچوب استراتژیک سبز مبتنی بر مطالعات آینده و اصول پایداری با توجه به آینده بلند مدت AUT
  • ترکیبی از مطالعات پایداری و آینده سازی با زمینه های دیگران ،· برگزاری همایش های پایداری و آموزش عالی

علاوه بر این ، برنامه های آینده این گروه عبارتند از:

تحلیل و ارزیابی پایداری در دانشگاه های ایران

• ایجاد یک شبکه اطلاعاتی بین مؤلفه های مختلف آموزش عالی در ایران
  • سناریوهای back casting برای پایدار AUT 2030
  • ترسیم نقشه راه انعطاف پذیر برای دستیابی به سناریوهای پایدار برای AUT 2030
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.