برگزاری نشست آموزش عالی و پايداری توسط جمعيت توسعه علمی ايران

جمعيت توسعه علمی ايران روز چهارشنبه مورخ بيست و سوم آذرماه ميزبان صاحبنظران و علاقمندان بحث «آموزش عالی و پايداري» بود. در اين جلسه دکتر رضا مکنون، استاد دانشکده مهندسی عمران و محيط زيست دانشگاه صنعتی اميرکبير به سخنرانی پرداخت.
در ابتدای جلسه دکتر جعفر توفيقی، رئيس جمعيت، ضمن خوشامدگويی و تشکر از حضور علاقمندانی که دعوت انجمن را قبول و در جلسه هم‌انديشی شرکت کردند، گفت: جمعيت توسعه يک انجمن علمی است که با مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فناوری فعاليت می‌کند و ماموريت اصلی آن بررسی و نقد سياست‌های علمی کشور و ارائه بازخورد به قانون‌گذاران، سياست‌گذاران و مسئولان در جهت بهبود آنها است و با توجه به تاثير گذاری آموزش عالی و دانشگاه و نقش آنها در توسعه کشور و اين که هر روز اين نقش پررنگ‌تر می‌شود، جمعيت توسعه علمی ايران موضوع مهمی را در دستور کار دارد و با طيف وسيعی از متخصصان و صاحبنظران اين حوزه، اعضای هيات علمی، دانشجويان دوره دکتری و ارشد ارتباط گسترده شبکه‌ای دارد و مسائل تاثيرگذار در سرنوشت علمی کشور را مورد بحث قرار می‌دهد.

برای مطالعه بیشتر این گزارش به سایت جمعيت توسعه علمی ايران به آدرس زیر مراجعه کنید.

گزارش نشستهای هم‌انديشی : آموزش عالی و پايداری

تصاویر نشست